buitenwerk

 

Buitenwerk

Kennis van kleuren en materialen, beheersing van oude technieken, maar ook van moderne oplossingen maken van BoBo Onderhoud het ideale adres voor al uw buitenkluswerk. Van schilderwerk tot gevelrenovatie. Van kozijnen tot deuren. Van landhuis tot boerderij.

Maar ook voor kwaliteitswerk bij nieuwbouwhuizen of renovatieprojecten weet BoBo precies hoe en wat. Op BoBo kunt u met een gerust hart bouwen! Geheel volgens uw wensen middels een vooraf opgestelde offerte. Of gewoon per manuur. Net wat u wilt.

Heeft u een pand van stand? Het onderhoud daarvan is een specialiteit van BoBo Onderhoud. Bijvoorbeeld reparatie van daklijsten en windveren, schilder- en pleisterwerk, renovatie van ramen of het verhelpen van vochtproblemen. Met kennis van oude èn nieuwe technieken en materialen wordt een fraaie authentieke sfeer bereikt.

Maar ook als het om gangbaar onderhoud gaat slaat BoBo de plank niet mis. We zorgen dat exterieurs weer jaren klasse uitstralen en dat oudere nieuwbouw er weer als nieuw uitziet.

Schilderwerk

 

Regelmatig onderhoud is het behoud van uw pand en schilderwerk. Zelfs het beste schilderwerk heeft onderhoud nodig. Met een goed onderhoudsplan voor het buitenschilderwerk weet u zeker dat uw mooie schilderwerk ook mooi blijft. Het behoedt u tevens voor reparaties die te voorkomen zijn.

Renovatie

 

Stijlvolle renovatie of restauratie vergt veel vakkennis. Hoe conserveer je oud eiken, krijg je een handgedisseld resultaat, of pas je nagels toe zonder roestplekken? BoBo Onderhoud weet niet alleen veel van authentieke materialen, maar weet ze ook te vinden. Oude schouwtegels, plavuizen, lantaarns, balken, Oudhollandse dakpannen, het maakt niet uit. En als het echt niet meer te krijgen is maakt BoBo het zelf, of komt met een geschikte oplossing. Dat maakt BoBo uniek.

Tuinwerk

Een fraai hek, een koets- of theehuisje (of een garage in stijl), bestratingen met oude boerengeeltjes, het plaatsen van oude straatlantaarns.... of een eenvoudige, maar bij het huis passende schuur.... voor dat werk kunt u ook bij BoBo Onderhoud terecht. Dan weet u dat er goed gekeken wordt naar de stijl van het huis en volledig tegemoetgekomen wordt aan uw wensen. En dat maakt wonen in stijl helemaal compleet!