binnenwerk

 

Binnenwerk

Is het tijd om uw woning of bedrijfspand een opknapbeurt te geven? Bij BoBo kunt u niet alleen terecht voor binnen- en buitenschilderwerk. Houtreparaties, glaszetwerk, behangwerk en diverse wand- en vloerafwerkingen behoren tot de mogelijkheden. Maar ook voor planmatig onderhoud of advies over juiste kleurencombinaties is BoBo het bedrijf dat u zoekt.

Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal. Met de jarenlange kennis en ervaring én onze persoonlijke aanpak haalt u een vakman in huis!

Een ‘update’ van uw woning of gebouw vraagt om vakmanschap, creativiteit en passie. Die synergie is essentieel. Of het nu gaat om het aanbrengen van een nieuwe dakkapel of voordeur, het verbouwen van een inpandige garage tot kantoorruimte of het realiseren van compleet nieuwe binnenruimten binnen de bestaande buitenmuren. Bij BoBo bent u aan het juiste adres.

Door onze jarenlange ervaring zien wij bijna in één oogopslag hoe je door een handigere routing of een slimmere indeling meer rendement uit de beschikbare ruimte kunt halen en daardoor een optimaal woongenot creëert. Materiaalgebruik speelt daarbij een belangrijke rol, want kiezen voor symmetrie of het doorvoeren van een bepaalde stijl schept rust in huis.

Wij zetten de wensen van onze opdrachtgevers om in creatieve oplossingen met respect voor de authenticiteit van het pand en een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit. Zo staan wij garant voor een metamorfose met meerwaarde. Een meerwaarde waar we met zorg mee om gaan.

Wilt u meer informatie of ontvangt u graag een vrijblijvende prijsopgave?
Vul het contactformulier in of neem contact met ons op!